miercuri, 10 februarie 2010

Filme...

O sa vorbesc despre doua din filmele care au produs multa isterie in randul lumii.

Incepem cu inegalabilul, incredibilul film Twilight (fas). Acesta a produs multa isterie in randul femeilor si adolescentelor virgine din toata lumea. Cunosc persoane care sunt deja la a 10-a vizualizare a filmului. Acest film plin de clisee si vorbe cu atata dulceata ca era sa dau in diabet, a incasat nu mai putin de $325.000.000 la nivel mondial. Foarte tare.


Acum Avatar. Filmul (desenul animat) care sinucide toti taranii care credeau ca lumea e doar cu Feti-Frumosi, flower-power, yellow submarine etc. Filmul nu e cine stie ce. Pe mine nu m-a impresionat intr-atat de tare. Pana la urma, povestea s-a mai intamplat cand spaniolii au navalit in America peste amerindieni. Povestea seamana foarte mult. In concluzie, cei ce s-au sinucis, s-au sinucis pentru ca erau nedusi la psiholog sau la psihiatru, nu din cauza filmului. Punct.

P.S. Umbla zvonuri cum ca filmul Avatar nu e original ci a fost inspirat dintr-o carte scrisa de 2 rusi in 19toamna. Deci...inca un punct in minus din partea mea acestui film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?